A A
RSS
Головна » 2010 » Травень » 28 » Знову маленькі новини
4:57 PM
Знову маленькі новини
Промайнув ще один тиждень. Слава Богу, відділення гематології зараз майже порожнє.
Зараз на лікуванні лежать Юра Бачук і Ростислав Маринич. Всі інші або відпочивають дома від хімій, або проходять хімію в режимі "від крапельниці - додому".
Нажаль, погіршилося здоров’я у Юри Бачука. Декілька останніх днів Юрі не можуть капати хімію. В хлопця піднімається температура до 39,5 через декілька годин після того, як його підключають до хімії. Зараз лікарі шукають причину такого погіршення. Юра як завжди веселий, його не можна навіть за вуха відтягнути від комп’ютерних ігор.
Ростиславчик Маринич завершує курс променевої терапії. Щоденні поїздки на машині швидкої допомоги в онкодистансер стали для нього справжніми екскурсіями по місту. Хлопчик веселий, активний, постійно посміхається і проситься гуляти на вулицю.
Відносно добре себе почуває і Юра Шупик. Його кожного дня відпускають додому після крапельниць. Аналізи і настрій в Юри хороші.
Лариса Польцина дома, вона лікує ноги після консультації в невропатолога. Дуже сподіваємося, що в неї все буде добре і вона швидко забуде проблеми з ногами.
На цьому тижні з’явилися хороші новини в Олі Новосад. Організм дівчини добре реагує на лікування і лікар дає мамі надію, можливо вдасться обійтися без пересадки кісткового мозку.
Настуня Кукса проходить курс хімії , вона проводить 3 дні в лікарні, потім її відпускають на 7 днів додому. Почуває себе Настя добре, але дуже нудиться. На дворі вже майже літо, а вона змушена по 3 доби без перерви знаходитися під крапельницями. Мамі дуже важно придумати щось новеньке, щоб розважити дівчинку.
В нас ще одна добра новина - до нашої команди приєдналася дівчина Оля. Вона вже встигла познайомитися з дітьми і приходила до них в лікарню з розмальовками. Маленьким пацієнтам дуже сподобалося разом розмальовувати. Вони з нетерпінням чекають наступного візиту Олі в лікарню з пластиліном.
Переглядів: 976 | Додав: Marjana
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]