A A
RSS
Головна » 2010 » Вересень » 16 » З миру по нитці
5:21 PM
З миру по нитці
Сьогодні я розкажу Вам про банальні речі – про гроші. Гроші, які справді зібрані всім миром «по нитці». Ці кошти зібрані за допомогою скриньок.
Дякуємо всім, хто допомагав збирати ці кошти. Дякуємо всім, хто не оминув своєю увагою наші скриньки і поклав в них хоча б декілька копійок.
В зборі коштів крім жертводавців приймають участь багато людей. По-перше, це власники і працівники організацій, де встановлені скриньки. Часто ці люди виступають консультантами, розповідають відвідувачам про дітей, пояснюють, що цим дітям дуже потрібна допомога. По-друге, це люди, які допомагають виготовити скриньку, це столяри і дизайнери. Їх допомога ніби непомітна, але без неї нам треба було б збирати кошти в трьохлітрову банку з фотографією дитини. По-третє, волонтери, які домовляються за збір коштів. Це теж нелегка робота, так як нажаль, часто наші волонтери отримують відмову.

Так як скриньок для збору коштів в Рівному стає все більше, то ми вирішили робити маленькі звіти по збору коштів. Будь-ласка, не сприймайте назви організацій, де встановлені скриньки як рекламу. Власники всіх цих закладів дозволили встановити скриньки «просто так», без жодного слова про рекламу. Але ми просто не можемо не подякувати їм за допомогу.

Отже, пробний звіт по збору коштів:
На минулому тижні було перераховано 500 гривень для Аллочки Колодич. Ці кошти були зібрані в скриньці, яка була встановлена в музеї пива "Хоббі-Паб". Попередньо передбачалося, що ці кошти мама Алли витратить на поїздку в Київ. Останнє обстеження в Рівному показало, що наша красуня повністю одужала від раку, на місті пухлини все «чисто», в легенях більше немає метастазів. Щоб остаточно переконатися, що все добре, лікарі направили Аллочку на обстеження в Київ. Нажаль, в дівчинки розпочалося запалення нирки. Зараз Алла знову в лікарні, запалення піддається лікування, температури в дівчинки вже немає, вона весела і активна. Сподіваємось, що все буде добре і дівчинка поїде в Київ на наступному тижні.
13 вересня на рахунки батьків було перераховано кошти, зібрані за допомогою скриньок:
в перукарні "Любава-Люкс" - 301 грн. для Володі Кубая;
в магазині "Продукти" по вулиці Приходько - 794 грн. для Володі Кубая;
в кафе "Стадіо-Паб" - 732 грн. для Ростислава Маринича (Крупич – дівоче прізвище мами хлопчика);
в кафе "Стадіо-Паб" - 750 грн. для Олі Новосад (рахунок відкритий на ім’я вітчима Олі).
В кафе «Стадіо-Паб» була встановлена скринька для Сашеньки Васильчук. Нажаль, Сашулька залишила нас. Мама Олександри, не зважаючи на втрату маленького Ангелочка, вирішила допомагати іншим дітям і сказала перерахувати кошти тим маленьким пацієнтам, які зараз найбільше потребують допомоги.

Дякуємо всім відвідувачам, працівникам та власникам перерахованих вище перукарні, магазину та кафе. На перший погляд здається, що допомогти дітям за допомогою збору коштів в скриньки практично неможливо. Але насправді це не так. Повірте, що Ваша допомога справді допомагає рятувати життя дітям. Це не просто слова.
Наприклад, минулого місяця ми передали для Ростислава Маринича 4100 гривень, які були зібрані в скриньці в кафе "Стадіо-Паб" (за 2 місяці). Хлопчик потрапив в реанімацію і ці кошти небайдужих рівнян фактично рятували життя Ростислава.

Мами дітей постійно дякують всім Вам і моляться за здоров’я кожного, хто не залишає їх дітей в біді.
 Мар’яна Рева
Переглядів: 1129 | Додав: Volonter
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]