A A
RSS
Головна » 2010 » Червень » 29 » Плани змінюються
3:27 PM
Плани змінюються
На минулому тижні значно змінилися плани щодо подальшого лікування та відпочитку в двох наших підопічних - Тані Янковець та Юри Шупика.
Таня не змогла повноцінно відпочити дома. В неї постійно була блювота, страшенний головний біль і дуже болів поперек в тому місці, де у дівчини брали останню пункцію. Всього протягом лікування у Тані взяли 15 пункцій і кожну наступну процедуру вона переносить важче, ніж попередню. Після 6 днів такого виснажливого "відпочинку" мама була змушена привезти дівчину в лікарню. Зараз Тані вже краще. Але вчора в неї "посипалися" аналізи. Впали і тромбоцити, і лейкоцити, і гемоглобін. Як пояснила мамі лікар, таке різке падіння аналізів - реакція організму на хіміотерапію. Як правило такий процес відбувається на 12-14 день після завершення хімії. У Тані якраз минуло 2 тижні після другого курсу хімії. Сьогодні Тані будуть колоти НЕЙПОГЕН. Сподіваємося, що цей препарат допоможе підняти дівчині аналізи. Всі негаразди частково компенсує моральний стан дівчини - як тільки Тані стало краще, з її обличчя не сходить усмішка, вона весела, доброзичлива, радо зустрічає всіх відвідувачів.
Сім’я Тані зараз дуже потребує фінансової підтримки. Всі сили були кинуті на те, щоб зібрати кошти для третього курсу хіміотерапії. Нажаль, зараз мама Тані витрачає кошти, зібрані на хімію.

Юрі Шупику на минулому тижні призначили 4 курс хіміотерапії замість курсу опромінення. Мама хлопця дуже зраділа такій зміні в протоколі лікування, адже хімія не така шкідлива для хдоров’я Юри, як опромінення. Але.... Є величезний мінус. Опромінення наші діти проходить в онкодиспансері безкоштовно. А за курс хімії мама змушена купувати мало не кожен шприц. На даний момент в Нелі є невеликі кошти, але їх точно не вистачить на весь курс. Юра заступає на курс вже сьогодні. Будь-ласка, підтримайте хлопця, допоможіть йому завершити лікування!

Переглядів: 978 | Додав: Marjana
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]