A A
RSS
Головна » 2010 » Травень » 05

Сьогоднішні новини можна назвати іншими словами - "Ноги, ноги…” В наших старших дітей загострилися проблеми з ногами.
В Лариси Польциної на минулому тижні погіршилася чутливість в ступнях і пальцях ніг. Дівчині дуже важко ходити. Лікарі запевняють, що це тимчасове явище, але Лариса дуже хвилюється. Я вперше побачила Ларису роздратованою, з сльозами а очах. Їй зараз дуже важко.
Юра Бачук знаходиться в Києві. Нажаль, в лікарні зараз немає вільних місць. Їхати назад в Рівне немає сенсу, тому Юра з татом чекають поки зможуть лягти в лікарню на чергову хімію на дачі в людей, які підтримують онкохворих дітей. На запитання "Як Ваш Юра?” тато відповів "Ніби нічого, але дуже болять ноги. Терпить.”
Найгірша ситуація з кінцівками в Юри Шупика. Він всього 3 дні побув дома і був змушений повернутися в лікарню. В хлопця страшенно болять литки і дуже печуть вени на руках. Вдень Юра спить, а вночі біль стає такою сильною, що хлопець не може навіть лежати на ліжку. Щоб трошки відволіктися Юра ходить вночі по коридору відділення. Нажаль, вчора додалася ще одна проблема – треба оперувати палець на нозі в зв’язку з раною, яка не заживає. Поки що операцію робити на можна, в Юри тромбоцити на дуже низькому рівні.
 
автор Мар*яна Рева
Переглядів: 998 | Додав: Volonter | Дата: 2010-05-05 | Коментарі (0)