A A
RSS
Головна » Статті » Події » Акції

Дякуємо громаді греко-католицької церкви за постійну допомогу!

   Вже не один місяць поспіль в розділі «Термінові новини» ми розміщуємо виключно новини-прохання по допомозі Рівненському госпіталю. Після кожного звернення про допомогу від госпіталя ми наважуємось взяти у борг саме-саме необхідне. Але все частіше ми не покриваємо навіть половини потреби. Причина – нестача коштів, ліки зараз недешеві, всі ми виснажились та стомились. А зараз ще й літо – пора, яку варто любити та чекати. Та кожного разу очікуєш літа з завмиранням, адже в цей час кошти надходять порівняно мало, і дуже страшно коли виникає ситуація «треба на вчора», а допомогти не в силах.

  Два тижні тому після розміщення списку медикаментів для потреб госпіталя на рахунок фонду надійшло 1000 гривень та на картку – 600 гривень. На кінець липня ми мали борг  у 1500 гривень перед аптекою за ліки для госпіталя та наступне прохання – закупити одноразові рукавички для огляду та різноманітних маніпуляцій. Тільки завдяки пожертві у 3905 гривень, що надійшла від греко-католицької громади міста Рівного ми розрахувались за попередні ліки та замовили кілька сотень рукавичок. Щиро вдячні священикам Івану Хмілю, Євгену Остапенку та прихожанам за вашу допомогу та довіру!  

   У госпіталі і надалі перебувають на лікуванні військовослужбовці із зони АТО. В основному це запальні захворювання, тому завжди є потреба у антибіотиках, протизапальних, дезінтоксикаційних препаратах та супутніх засобах. Кожна гривня, яку ви пожертвуєте для допомоги хлопцям, може стати вирішальною у поверненні їх здоров’я. Ми не можемо залишити без допомоги тих, хто віддано захищав та захищає нас!

 

Категорія: Акції | Додав: Anton (2015-08-04) | Автор: Юлія Кутик
Переглядів: 1449 | Коментарі: 1
Всього коментарів: 1
1 shalom_danislav  
0
Шалом!Слава і Хвала Господу Богу,Котрий викупив нас Своєю Кров'ю і переміг смерть для нас!Нам не потрібні ні свічки ні ікони ні жести.тільки своїми устами з вірою в Всемогутнього!Кличте до Нього через не хочу, через крик і сльози про зцілення і запитайте за що і Милостивий відкриє для зменшення прірви і просите пробачення за спробу самотужки і гріхи що пам'ятаєте і не пам'ятаєте і не розкаяні прокляття предків!Тому що диявол - нам ворог дуже не хоче нашого звернення до Господа Бога,Спасителеві нашому, Який нам нічого не винен, любить нас по Своїй великій милості!І в спілкуванні з Господом приймайте Його Любов до людей, Мудрість Духа Святого відрізняти брехню від Істини!І закликаючи Ім'я Йешуа-Спасителя і Силу Спокутної Крові Господа скасувати своїми устами доступ диявола через гріх і прокляття і проголошувати зцілення, здоров'я і перемагати смерть!Де гарантія, що у вашому житті не прийде відчай і не знадобиться чудо!Радість в Господі, сила наша!Блаженні засмучені, бо вони будуть утішені.(Матф.5: 4)Боже, нехай же буде Твоя, Досконала воля!У Тебе всі часи і терміни!Єврей не нація, а з Біблії мандрівник Божий, а Ізраїль з Біблії долающий людей Владою і Любов'ю Божою, а іудей дослов.переклад праведно славящий Господа Бога! Хто зветься, кого звуть і хто насправді не одне і теж!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]