| Про пацієнтів відділення |
| Саша | Дата: Вівторок, 2011-12-27, 1:37 AM | Повідомлення # 1 |
|
Генерал-майор
Група: Модераторы
Репутація: 4
Статус: Offline
| народ, дуже треба знати - хто, з чим, у відділенні. Щось типу невеликої анкети: ПІБ, рік народження, діагноз, стан, палата, звідки, віра ну і що ще відомо і можна знати - дуже треба, пишіть
Повідомлення відредагував Саша - Вівторок, 2011-12-27, 2:12 AM |
| |
|
|
|
| Саша | Дата: Четвер, 2011-12-29, 8:46 PM | Повідомлення # 2 |
|
Генерал-майор
| нова дівчинка, Валентина, лейкоз, 1 палата. Стан як у неї важкий, так і у сім'ї (фінансовий). Дуже потрібні молитви, психологічна та фінансова підтримка. КП.
Повідомлення відредагував Саша - Четвер, 2011-12-29, 8:49 PM |
| |
|
|
|
| Marjana | Дата: П`ятниця, 2011-12-30, 0:50 AM | Повідомлення # 3 |
|
Рядовий
Репутація: 0
| Так як я напевно найбільше знаю про дітей в онкогематології, то буду писати. Але одразу зауважу, що я тільки про тих дітей, БАТЬКИ ЯКИХ ДАЛИ ЗГОДУ НА РОЗМІЩЕННЯ ІНФОРМАЦІЇ. І по питанням віри, я вважаю неетичним наголошувати, якого віросповідання сім’я. Наше ставлення до дітей від того не змінюється. Йдемо по палатам станом на 29 грудня. Перша палата. Новенька дівчинка Валентина, 10 років, Сарненський район. В дитини важка форма лейкозу. Стан дівчинки важкий, з грошима взагалі катастрофа. Цій дитині дуже треба допомога і бажано готівною безпосередньо мамі. Третя палата. Трирічний Сашко Ляшук з Рівного - чудова світла дитина з своєю власною думкою по будь-якому питанню. Приношу йому сьогодні іграшку, а він мені каже "Я не люблю таких іграшок". Ну що ж тут скажеш. В Сашка лейкоз. П’ята палата. Даринка Косинська. Дворічне сонечко з лейкозом. В Дашуньки зараз зашкалюють печінкові проби. Хіміотерапію призупинено. Лікуємо гепатит. Шоста палата. Наш "син полка" сирота Назарчик Манайло - 1 рік і 6 місяців. Хлопчик переніс операцію по видаленню пухлини нирки. Більша частина лікування вже позаду. В лікарні малюк навчився сидіти, ходити, посміхатися! Разом з Назарчиком лежить Максимко Гаврилюк, 8 років. Цей хлопчик лікує лейкоз. Прохання про допомогу з’явиться в нас на сайті найближчим часом.
|
| |
|
|
|
| Marjana | Дата: П`ятниця, 2011-12-30, 0:55 AM | Повідомлення # 4 |
|
Рядовий
| Восьма палата. Справжній боєць, 15-річний Сашко Фотенюк з Володимирецького району. В Сашка рідкісний вид лейкозу. За останні місяці хлопець пройшов вкрай важке лікування, але зараз ситуація стабілізувалася. Завтра Саша прохожить останній сеанс обпроміненя і їде додому відпочивати перед останнім курсом хіміотерапії. Дев’ята палата. Чудова дитина, яка не залишає нікого байдужим - восьмирічни Дмитрик Тарчевський. Діма зараз змушений лікувати гепатит. Хлопчик лежить з татом, бо мама його залишила декілька років тому. Дмитрик просто чудовий, добрий хлопчик. Йому приносять розмальовки, а він їх зразу ж розносить по палатам, ділиться зі всіма. В Діми лімфогранулематоз.
|
| |
|
|
|
| Священик | Дата: П`ятниця, 2011-12-30, 2:29 AM | Повідомлення # 5 |
|
Підполковник
Група: Пользователи
| Зідки в Рівному стількм онко в дітей Невже Хмкльницька та Рівненська АЕС дає.Може військові щось начудили.Були там військові бази ракетних військ.Не може ЧАЕС стількм часу давати наслідки.Чому лікарі зневажають небеспеку?Коли властьмаючі звернуть увагу на дітей та відірвуться від грошей та гелікоптерів.Агов,що там у Вас робиться?
Отець Віталій
|
| |
|
|
|
| Саша | Дата: П`ятниця, 2011-12-30, 2:29 AM | Повідомлення # 6 |
|
Генерал-майор
| першочерговою метою створення даної теми є допомога УСІМ дітям відділення і пункт 'про віру' передбачався в першу чергу для священиків різних конфесій (учасників форуму чи гостей-не важливо), які зможуть помолитися за здоров'я за дітей прихожан конфесій, а кому не заборонено, то і не тільки за представників своїх конфесій.
Повідомлення відредагував Саша - Субота, 2011-12-31, 6:11 PM |
| |
|
|
|
| Священик | Дата: П`ятниця, 2011-12-30, 2:46 AM | Повідомлення # 7 |
|
Підполковник
Група: Пользователи
| Тяжко коли діти страждають. Додано (2011-12-30, 2:46 AM) --------------------------------------------- Я не лікар але думаюЩО проблема в диагностуванні.Унас(в селі де служу)дитину незмогли нормально обстежити навіть в інституті раку в Києві.Добре Що здопомогою добрих людей відправили до Германії.Там зразу приписали лікування.А правительство"падлюки"(ви- бачте)то квартири ділять,то думають що ще потягти.
Отець Віталій
|
| |
|
|
|
| Саша | Дата: П`ятниця, 2011-12-30, 3:17 PM | Повідомлення # 8 |
|
Генерал-майор
| Боюсь що проблеми не лише з діагностуванням. Проблеми є на всіх етапах лікування, але це вже зовсім інша історія
|
| |
|
|
|
| Marjana | Дата: Вівторок, 2012-01-03, 2:51 PM | Повідомлення # 9 |
|
Рядовий
| Дітей справді дуже багато і найстрашніше, що їх кількість постійно росте. Єдине, що мене трохи заспокоює, це статистика японських лікарів. В Японії сплеск онкозахворювань серед дітей був через 25 років після трагедії в Хіросімі і Нагасаці. Якраз в цей час почали народжувати своїх дітей ті люди, які пережили ядерні вибухи в дитинстві. Після 30 років з дня трагедії кількість захворювань пішла на спад. Ми зараз якраз маємо 25 років після Чорнобиля. А отже сподіваємось, що це пік захворюваності. Наші АЕС теж роблять свою чорну справу. В нас минулого року було п’ять дітей з Володимирецького району. Це сумний рекорд, на другому місці - Костопільський район. З Острога - вже троє дітей.
Повідомлення відредагував Marjana - Вівторок, 2012-01-03, 3:27 PM |
| |
|
|
|
| Саша | Дата: Вівторок, 2012-01-03, 8:47 PM | Повідомлення # 10 |
|
Генерал-майор
| цікаво що говорить статистика Білорусі і інших сусідніх країн, яких це лихо не обійшло стороною. Зрештою, Чорнобиль та сучасні атомки основні чинники, але ще є мабуть і неосновні. Важка та хімічна промисловість, повітря, вода, харчування... ну і вплив мобільного зв'язку повністю не досліджено, список можна продовжувати і продовжувати
Повідомлення відредагував Саша - Четвер, 2012-01-05, 3:51 PM |
| |
|
|
|
| Anna_Iliuk | Дата: Четвер, 2012-01-05, 2:58 PM | Повідомлення # 11 |
 Лейтенант
Репутація: 2
| Дозволю тут написати кілька слів про нову дівчинку Валю. Вчора я йшла особисто познайомитися із Валентинкою, але вона спала... на жаль. А мама Людмила - дуже приємна жіночка!Їй, мабуть, років під 40 максимум, тому що старша дочка - 13 років. Валя - друга дитина. А ще в сім"ї 4 менші братики. Всього ШЕСТЕРО ДІТОК!!! Мама дуже привітна і люб"язна. Розповіла, що вчора Валю відключили ввечері від крапельниць, то вона трішки оговталась і одразу зацікавилась нашими книжечками. Довго роздивлялася полиці. Цікаво мамі все про нас знати. Каже, що перші дні вона не знала на якому світі, а тепер вже і Валя трішки оговталась і налаштовані боротися за життя. Як на мене - непогана сім"я, не без своїх, звісно, зауважень, але досить приємно вчора мене зустріли. Щиро подякували за розмальовки і олівці. Каже Людмила, що Валя дуже любить малювати і ті розмальовки, що знайшла у відділенні вже розмалювала, тому новим, як прокинеться, дуже зрадіє! Дякую Аллочці за ці презенти, бо я то їх лиш принесла, а наша Алла їх десь дістала!;) А ще вчора була служба у відділенні. Ну про це вже Саша може більш детально розповісти. Назарчик наш знайшов собі наречену Аліну, тому на мене вчора ну ніяк не реагував, як я не пригала і не пританцьовувала перед ним))) Таке вже Сонечко!!!
|
| |
|
|
|
| Саша | Дата: Четвер, 2012-01-05, 4:05 PM | Повідомлення # 12 |
|
Генерал-майор
| Вчора о. Олег з лікарняного храму служив молебен за здоров"я. Особливо дуже допоміг організувати Микола Федорович (батько Діми Тарчевського) - ходили разом по палатах - інформували людей і писали записку "за здоров'я" на молебен. Він там як місцевий авторітєт Дімка, щоразу як я його бачу, веселішає і відкритіше спілкується. А Людмилі (мама Валі) найбільше зараз потрібна мабуть психологічна підтримка. Перший стрес-то пройшов, але тиск обставин хоч вже так не росте, але і не спадає
Повідомлення відредагував Саша - Четвер, 2012-01-05, 4:06 PM |
| |
|
|
|
| Anna_Iliuk | Дата: Четвер, 2012-02-09, 10:47 AM | Повідомлення # 13 |
 Лейтенант
Репутація: 2
| Сьогодні цей світ покинула малесенька сонячна дівчинка Даринка Косинська... Нехай земля буде пухом...
Просимо Ваших молитв за упокій крихітки та за здоров"я батьків Даринки: Світлани та Михайла. Хай Господь їм помагає справитися з цим горем і дає їм сил і бажання жити.
|
| |
|
|
|
| Саша | Дата: Понеділок, 2012-02-20, 9:40 PM | Повідомлення # 14 |
|
Генерал-майор
| Яке ж це випробування для батьків... Господи укрепи їх